tiistai 20. huhtikuuta 2010

Uusia tuulia

Näin btw ylhäällä kuvassa Ida ja minä + pissi-panda :------D

Iiihanaa iltaa! Helsingin reissu meni oikein mukavasti, Megazone:ssa meni tosi kivasti ja oli ehkä pitkään aikaan hauskinta touhua : D Oli mahtavaa päästä juoksentelemaan laaser-pyssyjen kanssa pimeässä teknon ja muun jumputuksen tahdittamana. Tuli kunnolla hassuteltua ja pääsi purkamaan ylimääräistä energiaa vaaniessa. Sai kunnon liikunta pläjäyksen kun siellä viiletti hiki hatussa!

Tässä ensin muutama kuva yleisesti :))



Leolle iski väsy kun se koko päivä on taas riehunut =)



Nam nam nam!


Miulla oli KARKKIPÄIVÄ! (vähän niinku jokapäivä..) :3



Kiitos tästä mekosta Idalle! :3 Siivottiin sena kaappeja ja tämmöisen sain sieltä mukaani. Tosi kiva Hame jossa tuommoiset olkaimet jotka menee takaanta ristiin. Plussana vielä toooosi isot taskut :)


Mukaan on myös eksynyt vaatekaapin perältä tehty löytö, Vero Modan tuommoinen ihana liehukepaita :) väri on parasta!



Helsingistä mukaani tarttui mukavia juttuja, kuten hiuskuituja ja kevät kesä huppari Cybershopista +ihana mukava kiva pallo-toppi Kampin Vero Modasta. Hyvää palveluakin sain kun sisko oli myymässä ;D Olisi kyllä muutakin ihanaa tarttunut mukaan mutta sairasloma rahat ei oikein paljoa kata >:(( Mutta nyt muutama kuva vaatteista ja hiusten lisääntymisestä.



Ja tässä aivan mahtavan epäkuvaava kuva kuiduista :D mut joo tommonen reilu nippu maksoi 7e Cybershopista, eli ei todellakaan paha, joten ostin kaksi varmuudeksi :)



Huppari Cybershopista 29e, aivan ihanaa ohkasta mukavaa kangasta, täydellinen viileisiin kesäiltoihin :) + tosi kiva printti.


Tosiaan tuo toppi Vero Modasta 11,95e, on tosi kiva päällä, pitää vaan katsoa ettei painetut pallot leviä pesussa... sitten vaan jos leviää, niin reklamoointiin ja ilmoitusta ettei kukaan erehdy ostamaan :DP






Mutta jeps tässä oli tämän kertainen pläjäys :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti